Bestuur

Het NVVK Bestuur bestaat uit een oneven aantal leden en benoemt uit haar midden de secretaris en de penningmeester. De voorzitter wordt door de Algemene Ledenvergadering gekozen.

 • Ruud van den Tillaar

  Ruud is algemeen directeur van de Kredietbank Limburg. Sinds 27 november 2018 is hij bestuurslid van de NVVK.

 • Marco Florijn

  voorzitter NVVK

  Marco Florijn is eigenaar/directeur van het bedrijf Seastarters, dat maatschappelijk betrokken onderneemt. Sinds 9 mei 2017 is hij voorzitter van de NVVK.

 • Ido van der Meulen

  interim-directeur NVVK
  i.vandermeulen@nvvk.eu

 • Coen Luttikhuis

  Penningmeester

  Coen is directeur bij de Stadsbank Oost Nederland. Sinds 26 november 2015 is hij bestuurslid van de NVVK.

 • Rik Bovenberg, dagvoorzitter

  Rik is directeur-bestuurder van de Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland. Hij bezet namens Sociaal Werk Nederland de kwaliteitszetel in het NVVK Bestuur. Daarnaast is hij lid van de Raad van advies kenniscentrum sociale innovatie bij de Hogeschool Utrecht, voorzitter van het bestuur van de Marie Kamphuisstichting (MKS). Vanwege de MKS is een bijzondere leerstoel gevestigd aan de Universiteit voor Humanistiek (grondslagen van het Maatschappelijk werk). Hiernaast organiseert de MKS een tweejaarlijkse lezing en reikt zij jaarlijks de Marie Kamphuis prijs uit. Rik is ook lid van de redactieraad van het vakblad Sociaal Werk en voorzitter van de stichting beheer en ontwikkeling instrumenten ondersteuning vakmanschap sociaal domein (Mesis). Ook is hij voorzitter van de beheercommissie kwaliteitslabel Sociaal Werk Nederland, lid van de Raad van toezicht kwaliteitslabel SWN. En tot slot organiseert hij sinds 1994 studiereizen naar de VS gericht op Social work, schulden en armoede en is hij daar tevens reisleider van.

 • Hennie Duteweert

  Bestuurslid

  Hennie is afdelingshoofd Inkomensondersteuning bij de eenheid SoZaWe van de gemeente Zwolle. Hij is budgethouder en verantwoordelijk voor de uitvoering van o.a. Schulddienstverlening. Sinds november 2013 is hij bestuurslid van de NVVK.

 • Carien Hattink

  Bestuurslid

  Carien is teammanager Financiële Dienstverlening bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Hieronder valt de Schulddienstverlening en de bijzondere bijstand. Sinds 29 november 2016 is zij bestuurslid van de NVVK.

Naar boven