Tot 16 oktober vroegboekkorting voor NVVK Studiedag 7 november: 'Schuldeisers wat kun jij van ze leren?'

09 oktober 2017

Wat kun je leren van schuldeisers, deurwaarders en incassobureaus? Een heleboel! Dat zal blijken tijdens de NVVK Studiedag van 7 november in Utrecht. Ook schuldeisers zijn momenteel flink in de weer om het vorderen en voorkomen van schulden beter te laten verlopen. Tijdens de NVVK Studiedag leer je schuldeisers van een andere kant kennen en hoor je met welke vernieuwende projecten zij bezig zijn. Doe daar vooral je voordeel mee, want als schuldeisers innoveren, valt daar het nodige van te leren.

Tot 16 oktober € 30 vroegboekkorting!
Deelname aan de studiedag kost € 279 per persoon. Als je boekt vóór 16 oktober 2017 zijn de kosten € 249 per persoon. Voor iedere derde deelnemer die vanuit een organisatie wordt aangemeld geldt een korting van 50% (op het bedrag dat hoort bij de datum van boeking). In het bedrag zijn alle kosten opgenomen, inclusief koffie, thee, een lunch en de afsluitende borrel.

Wat: NVVK Studiedag 7 november 2017
Waar: Jaarbeurs Beatrix Theater Utrecht
Voor Wie: De Studiedag is bestemd voor schuldhulpverleners, schuldeisers, bewindvoerders en anderen die beroepshalve betrokken zijn bij schuldproblemen

Hier lees je het volledige programma en kun je je aanmelden

« Terug

Naar boven